Nastja armastab oliiviõli

Nastja armastab oliiviõli


Ma olen alati öelnud, et toiduga saab ravida ! Ja see on mu kõige lemmikum viis ravida ennast  ja oma lähedasi! Minu ilu ja tervise retsept -valem on „Õli, Massaaž, Maskid!“ (vene keeles need kolm sõnad algavad „M“ tähega – Масло, Массаж, Маски) !  Õliga teen süüa, massaaže ja lisan ka juuste ja naha maskide sisse! Eelistan mandli ja oliiviõli. Oliiviõliga ka päevitan, et kaitsta oma nahka. Vanas Kreetas inimesed tegid just nii, seal oli aga tõeline ilukultus.
Ja loomulikult, oliiviõliga ma teen palju-palju süüa, endale ja oma perele, sageli lisan oliiviõli siis, kui toit on juba valmis, siis säilivad oliiviõli kõik kasulikud omadused. Eelistan viimasel ajal Oliveheart® Extra Virgin Oliiviõli, mis on polüfenooliderikas ja mille kvaliteeti ma usun! Ma lihtsalt tunnen, et sellest on kasu ja seda võib oma silmaga ka näha!
Oliveheart® Extra Virgin Oliiviõli kapslid on väga hea viis hoolitseda oma lähedaste tervisest eest! Kuidas!? Andsin paar pakki kapsleid oma mehele, et ta tööle kaasa võtaks ja nüüd lõunatades ta lisab ühe kapsli oliiviõli oma toidule. Väga hea ja mugav, et need kapslid saab kaasa võtta! Ükskõik, kus sa oled kiires elutempos, saad igal pool oma tervise eest hoolitseda. Lihtsalt valad ühest kapslist õli oma toiduportsjonile ja süda ning keha on kaitstud . Minu süda on ka rahul, kui mu lähedased teevad niimoodi. Kapslid lähevad ka mu kallile vanaemale, kelle südame tervis on minu jaoks ülimalt tähtis, et ta praegu veel suvilas olles lisaks selle õli oma hommikusöögile! Soovin head tervist kõigile!

Pin It on Pinterest

Share This